DaaTo Service vof behaald VSR-KMS Keurmerk

VSR heeft dit jaar het VSR-KMS-keurmerk geïntroduceerd. De bedoeling van het Keurmerk is de erosie van het gebruik van het VSR-kwaliteitsmeetsysteem (VSR-KMS) tegen te gaan. In de markt wordt het VSR-KMS regelmatig onjuist en onvolledig toegepast. Een Keurmerk voor bedrijven die VSR-KMS juist en volledig toepassen moet het kaf van het koren scheiden.

 

Onderscheidend vermogen

 

VSR wil een herkenbare kwaliteitsstandaard die te controleren is voor opdrachtgevers. Met dat uitgangspunt kom je met een keurmerk het verst. Het VSR-KMS is tenslotte het meest onafhankelijke, wetenschappelijk onderbouwde en reproduceerbare systeem op de markt. Bovendien voldoet het VSR-KMS als enige kwaliteitsmeetsysteem aan zowel de eisen als aanbevelingen van de NEN 2075 en de Europese norm EN 13549.

 

DaaTo Service vof heeft dit keurmerk behaald!!!

 

Als 4e adviesbureau in Nederland hebben wij dit keurmerk behaald en onderscheiden wij ons als professioneel bedrijf die voor alle partijen (opdrachtgevers en schoonmaakleveranciers) een serieuze en vertrouwelijke partij zijn. Wij zijn trots op deze prestatie en delen die graag met u door middel van dit schrijven. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van SSK. (http://www.schoonmaakkwaliteit.nl/nl/vsr-keurmerk).

 

Wilt u van ons persoonlijk meer informatie over dit keurmerk, bel of mail ons gerust!