Vennoot Daan is samen met zijn vrouw Linda ouders geworden van meisje Malia!

10 december '18

Op dinsdag 27 november 2018 is in de vroege ochtenduren een prachtig meisje geboren, genaamd Malia. Malia is kerngezond en met moeder en vader gaat het ondanks alle drukte en slaapgebrek prima. Wij wensen Daan en Linda alle geluk van de wereld toe met hun dochter!!

Nieuwe klanten voor DaaTo Service vof in eerste halfjaar 2018

27 augustus '18

Ook het eerste half jaar in 2018 heeft DaaTo Service vof weer een behoorlijk aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen.

 • Ruim 60 locaties van Sherpa. Dit is een instelling in de geestelijke gezondheidszorg
 • Uitbreiding locaties van DAS
 • Uitbreiding locaties van GGZ Delfland
 • Uitbreiding locaties Luchtverkeersleiding Nederland (verkeerstorens op Schiphol en Rotterdam)
 • College St. Paul te Den Haag
 • Diamant College te Den Haag

 

We mogen weer trots zijn dat al deze bestaande en nieuwe klanten kiezen voor onze dienstverlening.

DaaTo Service vof groeit en blijft groeien!

DaaTo Service vof begint 2018 succesvol!

26 februari '18

Na een hele drukke periode in de twee helft van 2017 stoomt DaaTo Service vof gewoon door in 2018!

In de eerste twee maanden van dit jaar mogen wij weer een aantal nieuwe klanten verwelkomen:

 • Engie met 4 locaties in Nederland
 • Havengebouw in Amsterdam (HACCP en VSR-KMS Metingen)
 • Raadhuis Amstelveen (HACCP Metingen)
 • Uitbreiding locaties Gemeente Noordoostpolder
 • Uitbreiding locaties Gemeente Dronten
 • Kleine uitbreiding locaties Stichting Comprix
 • Friesland College
 • FRIS Vastgoed Management met 2 locaties
 • Eigen Haard Hoofdkantoor

We zijn trots dat al deze mooie al bestaande en nieuwe klanten kiezen voor onze service gerichte dienstverlening.

DaaTo Service vof zal dit zeker waarmaken!

Parnassia Groep nieuwe klant DaaTo Service vof

20 juli '17

De Parnassia Groep met ongeveer 200 locaties mogen wij per 01 juli 2017 verwelkomen als nieuwe klant. Wij zullen bij deze opdrachtgever het kwaliteitsbeheer verzorgen door middel van VSR-KMS Metingen. De aankomende periode zullen wij druk bezig zijn met de inventarisaties maar na de zomer zullen wij de eerste metingen uitvoeren. Zoals iedereen van ons gewend is, zullen wij ook hier alles inzetten om deze mooie nieuwe opdrachtgever tezamen met de schoonmaak leverancier te begeleiden in het verbeteren en continueren van schoonmaakkwaliteit!!

DaaTo Service vof breidt haar team uit met Daan Mulder!

6 juni '17

Met trots mogen wij aangegeven dat DaaTo Service vof in het eerste kwartaal 2017 gegroeid is. Dit hebben wij kunnen realiseren met het continueren van ons huidige klantenbestand en het afsluiten van nieuwe contracten. Om in de toekomst onze kwaliteit te kunnen waarborgen en te verhogen, hebben wij besloten om ons team uit te breiden. Daan Mulder zal per 01 juni 2017 officieel bij DaaTo Service vof werkzaam zijn. Na een vakantie baantje in de schoonmaak is Daan doorgegroeid naar meewerkend voorman, ambulant objectleider, VSR-KMS Inspecteur bij een collega adviesbureau tot medevennoot bij DaaTo Service vof. Wij wensen Daan een geweldige en succesvolle tijd toe bij DaaTo Service vof!!

DaaTo Service vof breidt in het eerste kwartaal 2017 behoorlijk uit!

24 maart '17

Wij hebben in het eerste kwartaal van 2017 zeker niet stil gezeten. Met trots en veel genoegen mogen wij dan ook een aantal nieuwe locaties/opdrachtgevers aan ons klantenbestand toevoegen.

 • Accenture Utrecht
 • 2 locaties Life Science Incubator Utrecht
 • Delta Lloyd Zwolle
 • NRC Media BV Amsterdam
 • 2 locaties Zorg complexen Aalsmeer
 • 3 locaties Zorg complexen Loenen aan de Vecht
 • 1 locatie Zorg complex Amersfoort
 • H. Snijderschool Rijswijk
 • Brede School Joure Zuid
 • Uitbreiding locaties Stichting Op Kop

Ook hebben wij de 0-Metingen mogen verzorgen van ruim 50 locaties van Abrona. Deze week hebben wij ook de opdracht gekregen voor de reguliere VSR-KMS Metingen. Aankomende periode zullen wij deze locaties dan ook gaan inventariseren. Wij zijn dan ook erg trots dat al deze nieuwe opdrachtgevers voor ons gekozen hebben!!

DaaTo Service vof wederom actief in gezondheidszorg!

5 december '16

Trots mogen wij op deze website plaatsen dat wij op de locaties van GGZ Delfland de VSR-KMS Metingen mogen uitvoeren. GGZ Delfland heeft 21 locaties waar wij de kwaliteitszorg mogen beheren. De locaties bevinden zich in Delft, Schiedam en omstreken. Naast deze mooie nieuwe klant hebben wij ook enkele kleine uitbreidingen in scholen bij al bestaande opdrachtgevers. Ook hiervoor zullen wij ons natuurlijk 100% inzetten!

DaaTo Service vof heeft weer twee nieuwe klanten

25 oktober '16

Wij staan niet stil. Met gepaste trots hebben wij weer twee nieuwe klanten mogen begroeten. Bij de Gemeente Fryske Marren doen wij contractbeheer en kwaliteitsbeheer voor 16 locaties in het mooie Friesland. Aan de andere kant van het land mogen wij het kwaliteitsbeheer verzorgen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam. Prachtige locatie met veel kunst!

DaaTo Service vof behaald VSR-KMS Keurmerk

12 september '16

VSR heeft dit jaar het VSR-KMS-keurmerk geïntroduceerd. De bedoeling van het Keurmerk is de erosie van het gebruik van het VSR-kwaliteitsmeetsysteem (VSR-KMS) tegen te gaan. In de markt wordt het VSR-KMS regelmatig onjuist en onvolledig toegepast. Een Keurmerk voor bedrijven die VSR-KMS juist en volledig toepassen moet het kaf van het koren scheiden.

 

Onderscheidend vermogen

 

VSR wil een herkenbare kwaliteitsstandaard die te controleren is voor opdrachtgevers. Met dat uitgangspunt kom je met een keurmerk het verst. Het VSR-KMS is tenslotte het meest onafhankelijke, wetenschappelijk onderbouwde en reproduceerbare systeem op de markt. Bovendien voldoet het VSR-KMS als enige kwaliteitsmeetsysteem aan zowel de eisen als aanbevelingen van de NEN 2075 en de Europese norm EN 13549.

 

DaaTo Service vof heeft dit keurmerk behaald!!!

 

Als 4e adviesbureau in Nederland hebben wij dit keurmerk behaald en onderscheiden wij ons als professioneel bedrijf die voor alle partijen (opdrachtgevers en schoonmaakleveranciers) een serieuze en vertrouwelijke partij zijn. Wij zijn trots op deze prestatie en delen die graag met u door middel van dit schrijven. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van SSK. (http://www.schoonmaakkwaliteit.nl/nl/vsr-keurmerk).

 

Wilt u van ons persoonlijk meer informatie over dit keurmerk, bel of mail ons gerust!

Grote opdracht in de gezondheidszorg voor DaaTo Service vof

7 juli '16

Vlak voor de zomer is er een nieuw schoonmaakcontract ingegaan bij de Prinsenstichting en Lijn 5. Dit is een stichting voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deze twee stichtingen mogen wij het kwaliteitsbeheer beheren. Na 0-Metingen bij de locaties van Lijn 5 worden deze zomer alle locaties geïnventariseerd waardoor we in het najaar de VSR-KMS Metingen kunnen uitvoeren. Met meer dan 25 locaties zijn wij trots op deze mooie nieuwe opdracht.